Ads

Siapa yang masih dalam mood “SWITCHHHH!!!” Fuh kami pasti ramai yang masih lagi terasa kehangatannya kan? Kami mahu naikkan mood anda kembali supaya semangat anda tak hilang. Kami mahu anda bangkit semula dan capai impian anda!

Setelah 11 tahun membantu ramai usahawan membina bisnes berjaya, usaha RichWorks International Sdn Bhd semakin dikenali. Tarikh 25 hingga 27 Januari 2020, program keusahawanan terbesar di Malaysia iaitu Nak Ubah Hidup 2020 yang berlangsung di Setia City Convention Centre mendapat liputan luas media.
.
Tonton video ini hingga habis sekarang untuk ketahui tetamu yang teramat istimewa, sudi meluangkan masa untuk berkunjung ke program ini dan melihat sendiri usahawan bangsa Melayu utamanya yang komited untuk tingkatkan tahap kewangan dan nak ubah hidup.

www.nakubahhidup2020.com
.
#AzizanOsman
#TeamRichWorks
#ResultMatters
#NUH2020

Link:

𝐍𝐀𝐊 𝐔𝐁𝐀𝐇 𝐇𝐈𝐃𝐔𝐏 𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓 𝐋𝐈𝐏𝐔𝐓𝐀𝐍 𝐋𝐔𝐀𝐒 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐀 𝐀𝐑𝐔𝐒 𝐏𝐄𝐑𝐃𝐀𝐍𝐀

𝐍𝐀𝐊 𝐔𝐁𝐀𝐇 𝐇𝐈𝐃𝐔𝐏 𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐃𝐀𝐏𝐀𝐓 𝐋𝐈𝐏𝐔𝐓𝐀𝐍 𝐋𝐔𝐀𝐒 𝐌𝐄𝐃𝐈𝐀 𝐀𝐑𝐔𝐒 𝐏𝐄𝐑𝐃𝐀𝐍𝐀Setelah 11 tahun membantu ramai usahawan membina bisnes berjaya, usaha RichWorks International Sdn Bhd semakin dikenali. Hari ini program keusahawanan terbesar di Malaysia iaitu Nak Ubah Hidup 2020 yang berlangsung di Setia City Convention Centre mendapat liputan luas media. .Tonton video ini hingga habis sekarang untuk ketahui tetamu yang teramat istimewa, sudi meluangkan masa untuk berkunjung ke program ini dan melihat sendiri usahawan bangsa Melayu utamanya yang komited untuk tingkatkan tahap kewangan dan nak ubah hidup. www.nakubahhidup2020.com.#AzizanOsman#TeamRichWorks#ResultMatters#NUH2020

Posted by Azizan Osman on Sunday, January 26, 2020
Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>