Ads

Alhamdulillah, kami di Richworks International Sdn Bhd rasa sangat bersyukur dan bangga dengan penerimaan kerana InsyaAllah dapat menamatkan tahun 2019 dan dekad ini dengan paling baik di mana RichWorks menerima anugerah Top 100 Marketing & Advertising Companies dan Dr Azizan Osman selaku Founder dan Master Coach akan menerima Top 50 Marketing & Advertising Leaders di MADcon: Global Marketing Summit bertempat di Le Meridien Dubai yang bermula pada 16 sehingga 18 Disember 2019 ini.

Dr Azizan Osman, penerima bagi anugerah Top 50 Marketing & Advertising Leaders dan Richworks International, penerima anugerah Top 50 Marketing & Advertising Companies telah menerima anugerah ini semasa acara persidangan industri pemasaran dan pengiklanan serata dunia, MADcon: Global Marketing Conference di Le Meridien Hotel, Dubai

Penganugerahan ini yang disifatkan antara kepujian tertinggi bagi industri pemasaran global telah dinilaikan secara profesional oleh barisan juri antarabangsa dan lembaga penasihat MADcon.

Semasa hari pertama persidangan pada 16 Disember 2019 lalu, Dr Azizan Osman, Pengerusi dan Master Coach Richworks International turut sama menjadi salah seorang ‘keynote speaker’ dengan menyampaikan topik:

Why Community Building & Event Marketing Are The Most Effective Ways To Get Loyal Audiences?
(Mengapa Pembangunan Komuniti & Pemasaran Acara Adalah Kaedah Paling Berkesan Untuk Mendapatkan Penonton Yang Setia?)

Ini adalah satu kejayaan besar untuk RichWorks International bersama Foundernya dan keseluruhan team. Kami juga berkongsi kegembiraan ini melalui sesi RichWorks MegaLive selama 3 jam bersiaran secara langsung dari Dubai melalui platform FB RichWorks, IG RichWorks. Anda boleh saksikan semula acara bersejarah dan paling gilang-gemilang ini melalui link – www.RichWorks.com/megalive

Selain itu, #GangTitan pun berada di Dubai. Tuan Najib Asaddok, Tuan Shaik Mohamed Basrawi dan Puan Shahidah Ayoob, Tuan Narul Khairil dan Tuan Hussaini Hassan sendiri turun padang untuk support MenThor mereka yang bakal menerima 2 anugerah iaitu Top 50 Marketing & Advertising Leaders dan Richworks International, Top 100 Marketing & Advertising Companies! Memang lain macam betul spirit mereka ni. Terima kasih kami ucapkan!

Kami juga turut berbangga dengan Tuan Shaik Mohamed Basrawi & Puan Shahidah Ayoob dari Ilham Child Care sendiri yang turut menerima anugerah Top 100 Leaders in Education. Fuhh…#AnakDidikDrAzizanOsman sendiri turut menerima anugerah di sana. Kami sangat-sangat berbangga dengan pencapaian mereka. Betul lah apa orang cakap, kalau kita tak ugprade ilmu memang kita akan selamanya berada di tahap yang sama! Hasil bimbingan Dr Azizan Osman di Titanium membawa kejayaan kepada anak didiknya yang betul-betul melakukan tindakan!

#TeamRichWorks
#RichWorksMegaLive
#ResultMatters
#BBB2020
#BinaBisnesBerjaya2020
#AzizanOsman
#MADconDubai2019

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>