Ads

10, 20,30 tahun lepas, bila sebut 2020..apa yang korang bayangkan? Ada kereta terbang? Orang terbang? Rumah kat langit, kerja kat Marikh?

Mungkin tahun 2020 nanti kita takde lah berbeza banyak sangat dari 10 tahun lepas.. pakaian kita masih sama, takdelah pulak kita nak pakai baju besi. Kita masih makan nasik. Teh tarik masih wujud.. jalan masih jam… kereta motor masih kena isi minyak…

Apa lagi yang akan stay sama? Gaji? Income? Cara hidup? Susah? Masalah? Hutang???

Korang mesti tak perasan kan? Korang sebenarnya dah hidup bertahun-tahun dalam keadaan yang sama. Buat bisnes pun sama. Tak ada yang berbeza banyak pun.. dan korang dah sampai tahap selesa dengan keadaan yang sama.

Tapi cuba korang bayangkan..what if di tahun 2020 tu, hidup korang berubah 10 kali ganda? Gaji anda sekarang dah jadi 10 kali ganda..Bisnes anda dah jadi besar 10 kali ganda..Income bisnes sekarang dah meningkat LEBIH DARI 10 kali ganda..(Alhamdulillah..Ada ramai peserta program RichWorks boleh tingkatkan sales bisnes 10 kali ganda dalam masa 3-4 bulan je..).

What if masa tu di tahun 2020…anda dah takde beban hutang yang teruk, bisnes dah boleh run sendiri-ada team yang uruskan, bisnes pun takde masalah remeh sebab semuanya dah berstruktur dan bersistem. Anda dah boleh senang lenang bercuti tanpa risaukan apa-apa!

Agen dan stokist serta cawangan anda dah jadi minima 10 kali ganda dari sekarang, team pun dah ramai 10 kali ganda, jenama bisnes dah terkenal 20 kali ganda lebih besar..Nama anda sebagai usahawan/ founder dah terkenal sangat…

Amacam? Boleh imagine tak??? Ke dah pengsan..?

Tapi..NAK je tak cukup? Setakat imagine je.. tak membawak korang ke mana-mana. Korang MESTI tahu macam mana nak jadikan bisnes anda 10 kali ganda dan lebih.. dari sekarang! Ini masa yang paling sesuai..

Itu adalah salah satu sebab kenapa Dr Azizan Osman lancarkan Program 10X Grow Your Business. Sebab kami nak lihat lebih banyak bisnes anak bangsa sendiri meningkat menjadi 10 kali ganda di tahun 2020. Boleh ke korang bayangkan.. jenama dan bisnes korang tu jadi 10 kali ganda tahun depan?

Cer duduk jap dan bayangkan..ambik pen dan kertas.. tuliskan. Apa yang korang NAK berlaku 10 kali ganda lebih hebat di tahun 2020?

Bestkan berangan? Angan-angan akan jadi matlamat bila kau dah tuliskan. Dan jadikan dia kenyataan bila kau ada ilmu, mentor dan bertindak dengan komited dan konsisten.

Betulkan bisnes korang sekarang dengan ilmu dari Program 10X Grow Your Business dan insyaAllah korang akan dapat lebih dari 10X hasilnya di tahun 2020.

Tapi ini program EKSKLUSIF untuk usahawan yang serius nak bawa bisnes 10X kali ganda.. anda perlu memohon, jawab survey ringkas dan sistem kami akan analisa keputusan anda. Jika anda layak..anda akan ke peringkat seterusnya.

Komen ‘Nak 10X’ atau layari www.10Xgrowth.com.my untuk buat permohonan.

P/S- Hampir 1000 orang dah layak untuk hadir dan sahkan tempat. Tawaran sepatutnya dah tamat pada 31 Mac, tapi sebab masih ramai yang mohon dilanjutkan.. kami akan buka untuk beberapa hari lagi.

Ini hidup korang. Ini bisnes korang. Berjaya atau tak, lebih bagus atau tak dia di tahun 2020 – itu tanggungjawab anda. Korang pikirlah sendiri…

#TeamRichWorks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>