Ads

Kisah #1

Zainab  dah  mula  berniaga.  Zainab  baru  berniaga  secara  part-time  selain  kerja  sebagai  cikgu secara  sepenuh  masa  kerana  gaji  sebagai  cikgu  tidak  cukup  untuk  bayar  hutang,  tidak cukup untuk menampung kos sara hidup keluarganya yang semakin besar.

Suami  Zainab juga cikgu macam dia. Tapi suami Zainab selain tidak ada duit, malah tidak ada masa.

Zainab  buat  keputusan  untuk  bisnes.  Malangnya,  Zainab  dah cuba macam-macam bisnes dan harap-harap kali ini akan berjaya macam anak didik Titan yang dibimbing oleh Dr Azizan.

Walaupun Zainab tidak pernah hadir ke kelas Dr Azizan. Zainab selalu tonton video-video sahaja, Zainab harap ia akan membantu meningkatkan bisnes dia. Tapi Zainab dah tonton video-video Dr Azizan  secara  percuma  bertahun  lamanya. Kenapa bisnes Zainab masih tak capai sejuta yang pertama malah tidak capai lebih RM10,000 sebulan?

Anda rasa?

Mudah sahaja. Zainab lupa yang anak murid dia juga tidak boleh pandai dalam kelas jika tidak hadir ke kelas dan hanya belajar melalui video-video sikit-sikit….

Hadir kelas sahaja, ada cikgu bimbing dalam kelas pun belum tentu anak murid dia komited belajar dan bersungguh buat latihan. Apatah lagi jika tidak hadir dalam kelas.

Apa  yang  Zainab  tidak  tahu,  semua  anak  didik  usahawan  Titan  yang  berjaya komited dengan belajar di program MMM (Millionaire Marketing Mastery) yang dah lahirkan terlalu ramai usahawan dan jutawan.

Bila Zainab ditanya- Adakah penting peningkatan jualan bisnes dia tahun 2019 ini? Anda rasa apa jawapan Zainab? Betul, jawapannya- Penting. Sangat penting!

Soalan seterusnya- Adakah dia nak dibimbing dan sanggup dibimbing untuk capai 1 juta ringgit yang  pertama  tahun  ini? rasa,  apa  jawapannya?  Betul,  Zainab  jawab  –  Sanggup dibimbing.

Soalan  terakhir-  Adakah  Zainab  sanggup  komited  belajar  bagaimana  untuk  capai  1  juta  yang pertama dengan berikan 3-hari dari seluruh hidup Zainab dan dari 365 tahun 2019 ini untuk hadir dan belajar ilmu bisnes dan pemasaran bagaimana mencapai 1 juta yang pertama.

Zainab….. Senyap!

Well anda,  itulah  yang  membezakan kenapa ramai anak didik saya terutamanya Titan yang

berjaya  capai  RM8  juta  setahun,  RM10  juta  jualan  setahun,  RM48  juta  setahun  bermula  dari kosong tiada apa-apa 3 tahun lepas dan kini capai RM48 juta jualan untuk tahun 2018.

Apa bezanya? Komited buat tindakan dengan bermentor untuk dapatkan ilmu dan strategi bisnes serta pemasaran yang telah terbukti berjaya bina ramai usahawan dan jutawan Melayu.

Anda boleh pilih teruskan Me-layu-kan bisnes anda dan struggle nak lawan pesaing. Struggle nak buat duit, struggle nak bayar kos, bayar gaji…..Atau anda pilih untuk komited dibimbing.

Masa berjalan, duit dan kos sara hidup makin meningkat. Cabaran bisnes makin banyak. Pesaing makin ramai.

Anda? Nak tunggu apa?

Jika  ada  dalam  hati  anda  sedikit  perasaan  dan  keinginan  untuk  dibimbing  bagaimana  nak naikkan bisnes dan jualan dengan segera, ada perasaan nak berjaya dalam bisnes macam orang lain yang dah berjaya dan anda NAK, SANGGUP berikan masa untuk dibimbing untuk capai Your 1st Million, then whatsapp team saya di sini sekarang! Jika tidak, anda boleh teruskan cara bisnes yang sama. Lebih teruk lagi jika berniaga dah lebih 3-tahun tapi tak pernah capai 1 juta yang pertama, mentor cina saya dulu cakap- lu bodoh lah berniaga, apa berniaga? 3 tahun pun tak boleh dapat 1 juta. Dia cakap.

Anak didik Titan saya ada yang capai RM8 juta ke RM48 juta kot dalam tempoh 3-tahun. Sampai bila nak berniaga tapi tak buat duit kan?

Jika anda berniaga atau kenal sesiapa ahli  keluarga  atau  rakan-rakan  yang berniaga  samada part-time, full-time, bisnes online, ada kedai, founder, pengilang, consultant, stokist, agen atau apa pun bentuk bisnes anda dan anda struggle nak buat 1 juta yang pertama atau then next 10 juta ringgit yang pertama dan anda tahu ini penting untuk berlaku segera tahun 2019 ini! WhatsApp sekarang!

WhatsApp team saya sekarang jika anda komited dan benar-benar nak jadikan bisnes anda

2019 ini luar biasa kebanggaan diri dan ubah hidup keluarga anda ! Klik link INI untuk dapatkan sesi bimbingan percuma.

P/S  Nanti kita sambung  Kisah 2 kemudian. Sekarang anda Whatsapp SINI untuk sesi bimbingan 100% percuma!

Salam Kejayaan

Dr Azizan Osman

One comment

  • Nadhirah
    Nadhirah
    Reply

    Berminat utk sertai MMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>