Ads

Semalam kami dah kongsikan e-book percuma 20 Marketing Mudah Untuk Tahun 2020. Anda dah baca? Tunggu apa lagi bangsaku…

Alasan kau lebih besar daripada impian ke?

Cuba dengar apa kata pemuda berusia 21 tahun ini. 62 ribu orang dah tonton video Shazarul!

Hotseat NUH 2019 (Shazarul)

"Budak Pasar Yang Jual Popcorn Je Boleh Buat Jualan Jutaan RinggitDulu budak pasar, tapi sekarang dah jadi usahawan dan ada bisnes sendiri dengan jualan jutaan ringgit pada usia 21 tahun..Amacam? Cuba ingat balik masa anda umur 21. Apa anda buat dan di mana anda ketika itu?.Pengasas Eng’s Popcorn, Tuan Shazarul Ismail ini bukan je jadi budak pasar, malah belajar pun tak habis. Cuba bayangkan macam mana budak muda, belajar tak habis, boleh bina bisnes dan ada team sendiri….Untuk penutup 2019, Alhamdulillah kini Eng’s Popcorn sudah ada kilang sendiri dan Tuan Shazarul juga berjaya beli sebuah kereta untuk syarikat popcornnya..Apa beliau buat sampai berjaya macam ni? Jom tonton perkongsian Tuan Shazarul ini..Untuk anda usahawan baru atau dah lama berbisnes yang nak perubahan dan peningkatan dalam hidup dan bisnes, daftar nama sekarang untuk dapat info awal tentang Program Nak Ubah Hidup akan datang. .PM team kami sekarang atau layari www.NakUbahHidup2020.com.#AzizanOsman#Resultmatters#NUH2020#TeamRichWorks#NakUbahHidup2020#BolehKeNakUbahHidup#ForThingsToChangeIMustChangeFirst"

Posted by Azizan Osman on Sunday, January 5, 2020

Kejap!

Ambil 1 minit dan 21 saat lagi masa anda untuk tonton sedutan video Dr Azizan Osman.

Klik untuk hubungi Team RichWorks hari ini jika impian anda lebih penting.

Salam kejayaan,
Team RichWorks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>