Ads

Terima kasih kepada anda yang telah share moment-moment bersama kami di Program Nak Ubah Hidup 2020 baru-baru ini. Kami sangat terkesan dengan perkongsian anda.

Bak kata MenThor Dr Azizan Osman, ramai orang nak ubah hidup tapi ramai orang tak tahu cara untuk ubah hidup. Disebabkan itu ramai orang tersilap langkah dalam proses ubah hidup mereka.

Untuk makluman anda, ramai lagi peserta Program NUH 2020 belum dapatkan hadiah mereka. Jika anda pun belum dapatkannya, klik di bawah sekarang!

Kami sangat serius nak bantu anda semua peserta yang hadir Program NUH 2020. Sebab kami Team RichWorks dan MenThor anda ingin lihat kehidupan anda sentiasa lebih baik, kaya dan berjaya.

Luangkan beberapa minit anda untuk baca perkongsian Abdullah Isapengasas White Dot Sdn Bhd yang hampir memilih jadi pemandu grab akibat bisnes 13 tahun merudum.

Sebelum bermulanya kejatuhan syarikat pada tahun 2017, White Dot yang merupakan sebuah syarikat reka bentuk dalaman kekalkan jualan mereka antara RM1.5 juta ke RM2 juta setahun. Kemudian, Abdullah Isa mula hilang arah dalam bisnes, tak tahu nak buat apa sehinggakan sangat down dan tertekan dengan masalah bisnes beliau.

“Saya betul-betul rasa down, tertekan hinggakan hampir-hampir menjadi pemandu Grab,” kata Abdullah Isa.

“Malah simpanan pun hampir habis. Namun isteri pula mengejutkan saya dengan invest jumlah yang besar untuk tiket ke Program Millionnaire Marketing Mastery pada tahun 2017,” ceritanya kepada Dr Azizan Osman ketika sesi One on One Coaching bersama Titanium.

Bayangkan, apa perasaan anda bila dah buat bisnes selama 13 tahun, tapi disebabkan tak ada ilmu, bisnes jatuh teruk sehingga hampir menjadi Pemandu Grab sepenuh masa kerana beliau fikir sudah tak ada cara lain untuk bangkit dalam perniagaan yang jatuh. Mula-mula bisnes naik, beliau pun gembira, bila bisnes jatuh beliau pun terduduk! Abdullah Isa berkata beliau banyak buat silap dalam bisnes sebelum ini. Beliau tidak layan pelanggan dengan baik sebab rasa terlalu penat dan ‘burn out’ dalam bisnes. Benda macam ini memang selalu berlaku kalau kita buat bisnes seorang diri.

Kami di RichWorks selalu jumpa kes macam ini bila usahawan berniaga tapi tak ada ilmu, beliau buat semua benda dan urusan bisnes seorang diri. Kemudian, tak ada masa untuk keluarga, apatah lagi diri sendiri. Silap hari boleh patah emosi dan patah semangat.

Walaubagaimanapun, berbekalkan hasil daripada ilmu yang beliau dapat di Program Millionaire Marketing Mastery pada Mac tahun 2018, perniagaannya telah meningkat 4 kali ganda! Semua masalah hilang dan bermula dari Program MMM beliau sediakan dirinya untuk mendapat coaching dan mentoring secara dekat oleh Dr Azizan Osman.

“Sebelum itu, saya masih ego, masih depress, masih down tapi saya akhirnya sedar bahawa ada mentor dan guru yang boleh diikuti,” jelasnya.

“Saya paling terkesan bila Dr Azizan Osman doakan kami semua di akhir Program MMM.” Katanya lagi dan beliau percaya itu yang membuatkan beliau buat keputusan untuk bermentor secara rapat dengan Dr Azizan Osman.

Dari Januari hingga Oktober 2018 beliau boleh buat jualan setakat RM200,000 sahaja tapi dari Januari hingga Disember tahun 2019 jualan sudah mencapai RM3 juta dengan peratusan peningkatan sebanyak 441.71%

Tonton sekarang perkongsian daripada Abdullah Isa.

Anda dah daftar ke Program Millionaire Marketing Mastery? Tahniah! Anda sangat serius nak ubah hidup dan masa hadapan anda.

Anda masih berfikir-fikir lagi? Sampai bila? Setiap hari merupakan peluang untuk ubah kehidupan jadi lebih baik. Keputusan ada pada diri anda. Jangan terlepas lagi!

Anda boleh Call atau WhatsApp Team RichWorks sekarang untuk dapatkan info lanjut tentang Program MMM.

Anda boleh Call atau WhatsApp Team RichWorks sekarang untuk dapatkan info lanjut tentang Program MMM.

Pn. Sobah – 016-210 3090

Pn. Mirza – 0162296679

Azmani – 0162614435

Safwan – 0162614226

Jumpa anda di Program Millionaire Marketing Mastery!

Salam Kejayaan,
Team RichWorks

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>