Ads

Berapa ramai dari anda yang rasa hidup anda sekarang dah selesa, dah cukup ada semuanya dan dah lengkap? Berapa ramai yang rasa cukuplah dengan apa yang ada sekarang dan berapa ramai pula yang rasa masih banyak benda yang anda perlu capai dalam hidup tapi anda tak tahu nak bermula dari mana?

Sebahagian dari kita mungkin akan rasa, dah cukup lengkap hidup kita. Jika benar, syukurlah tapi cuba fikir what if kita boleh gandakan 10 kali ganda hidup kita dan dapat gunakannya bukan setakat untuk diri sendiri dan keluarga tapi juga untuk manfaat yang lebih besar kepada orang di sekeliling?

Dan sebahagian lagi mungkin berfikir mereka nak ubah hidup, tapi mereka tak tahu macam mana nak bermula, dan langsung tak boleh bayangkan macam mana tahap dan keadaan bila hidup dah makin meningkat, let say 10 kali ganda? Boleh bayangkan?

Perkara macam ni yang menyebabkan kami di RichWorks bersama Founder kami Dr Azizan Osman ingin membantu lebih ramai orang untuk Ubah Hidup dan capai lebih banyak kejayaan dalam hidup mereka sehingga melimpah manfaat yang dapat dikongsi kepada orang lain.

Syukur Alhamdulillah, malam tadi di Berita Utama TV3, temubual Dr Azizan Osman telah disiarkan di mana Dr Azizan Osman telah melancarkan Program Nak Ubah Hidup yang akan berlangsung dari 30 Ogos hingga 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC), Shah Alam.

Semenjak minggu lepas hampir 6000 tiket telah diisi…dan kami mensasarkan penyertaan sebanyak 15,000 untuk kali ini. Dan jika anda juga nak jadi dari sebahagian mereka yang mahu ubah hidup menjadi minima 10 kali ganda lebih baik, anda boleh daftarkan sekarang penyertaan anda di www.nakubahhidup.com di mana kami masih buka tawaran tajaan 2 tiket dengan setiap pembelian 1 tiket so anda boleh hadir bersama 2 lagi rakan bisnes anda, orang anda tersayang atau orang yang anda nak lihat mereka pun turut ubah hidup menjadi 10 kali lebih baik.

Jika anda pernah hadir ke Program IMKK, Program Nak Ubah Hidup BUKAN program IMKK tetapi 10 kali ganda lebih baik dari IMKK.

Salam 5 Ramadhan untuk anda semua. Semoga terus dirahmatiNya

#TeamRichWorks
#SalamKayadanBerjaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>