Ads

Dah habis Suku Pertama 2019, adakah anda puas hati dengan peningkatan sepanjang Januari sampai Mac tahun ni?

Kalau tak puas hati, nak buat apa seterusnya?

Takkan nak redho dan berserah je…?

Adakah anda  puas hati dengan peningkatan kecil dalam bisnes dan hidup anda sekarang?

Dan adakah anda nak jadikannya lebih meletop!

Cuba bayangkan anda dapat tingkatkan sales dari jumlah sekarang, contohnya RM50k sebulan menjadi 500k sebulan, RM80k ke RM800k sebulan, RM120k ke RM1.2 juta sebulan!

Boleh bayangkan….? Boleh ke anda buat dari RM50k menjadi RM500k sebulan?

Macam mana nak buat tu?

Sebelum anda tingkatkan bisnes anda, first anda kena percaya dulu bahawa anda BOLEH tingkatkan bisnes anda. Tahu tak…setiap hari ada je orang buat peningkatan dalam hidup dan bisnes dan ada je orang jadi jutawan.  Tapi kami tahu ada ramai juga orang yang kata mereka tak perlu jadi jutawan..”cukuplah dengan apa yang ada” “Saya tak perlu kaya sangat…….”

Cuba anda bayangkan apa anda boleh buat bila anda dapat tingkatkan bisnes anda? Apa akan jadi bila anda dapat tingkatkankan level  income anda?

Mungkin ada yang fikir, susah nak tingkatkan bisnes dan income, dah buat macam-macam cara tapi tak jadi…Betul, kalau tak tahu caranya memang segalanya akan jadi susah.

Sebab itulah malam ini mentor anda, Dr Azizan Osman akan share ilmu tentang bagaimana anda boleh buat peningkatan di Suku Kedua tahun 2019 ini samada dalam bidang kerjaya ataupun bisnes dalam satu sesi live Talk Show Nak Ubah Hidup Bersama Dr Azizan Osman – Apalah Ertinya Hidup Atau Bisnes Tapi Tiada Peningkatan pada pukul 9.00 malam ini, 3 April 2019 di Facebook Group Nak Ubah Hidup.

Dr Azizan Osman, Mentor Usahawan yang telah membantu usahawan tempatan membina bisnes dan jenama walaupun bermula dari zero sehingga telah mempunyai bisnes dengan sales jutaan ringgit setahun, dan menjadi jenama terkenal seperti Nurraysa, Bantal Hotel DAG, Faith Fleur, Noor Arfa Batik, Sabella, Eskayvie, King’s Char Kuey Tiaw, Sailajah, Wonder Cheese, JamuMAll .com dan banyak lagi.

Anda boleh tonton sesi malam ini, share dan ajak rakan anda untuk tonton bersama-sama anda dan sama-sama jadikan Suku Kedua Tahun 2019 ini sebagai permulaan dalam peningkatan bisnes dan hidup anda. Layari Nak ubah hidup DI SINI atau PM kami DI SINI untuk info lanjut.

Salam Kejayaan
Team RichWorks

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>