Ads

Apa yang membezakan orang berjaya adalah keinginan dan tindakan mereka. Berhenti lari daripada masalah dan jangan tunggu sesuatu berlaku dalam hidup kita tapi kita sendiri mesti jadi pencetus tindakan melakukan sesuatu untuk ubah hidup kita.

Sudah 2 hari Program Nak Ubah Hidup berlalu, tapi aura dan semangat ubah hidup anda masih terasa.

Kami Team RichWorks serius nak bantu anda ubah hidup. Kami mahu lihat anda semua dan anak bangsa berjaya dalam bisnes dan mampu ubah hidup ke tahap yang luar biasa.

Tapi malangnya ramai peserta yang hadir ke Program NUH 2020 belum buat tindakan pertama mereka iaitu belum dapatkan hadiah daripada RichWorks. Klik di bawah sekarang.

Kami sangat serius nak bantu anda semua peserta yang hadir Program NUH 2020.

Jika anda masih tak percaya dan tak tahu nak buat tindakan, jom baca perkongsian daripada bekas kerani sekolah yang jual pekasam daging dan mampu buat jualan lebih RM 1 juta.

Bermula dari tengok video Dr Azizan Osman sahaja bekas kerani ini dah mula berniaga dan dapat idea nak berniaga pekasam daging. Beliau kata dalam video itu, “Kalau nak berbisnes, mulakan dengan apa yang ada di tangan.”

Dan ketika beliau tonton video tu, apa yang ada di tangan beliau adalah Pekasam Daging yang beliau tengah makan. Kebetulan beliau tahu buat pekasam daging. Jadi beliau pun buat beberapa pek untuk cuba-cuba nak tanya ada tak kawan-kawan yang nak beli!

Itulah bagaimana wujudnya bisnes Pekasam Daging Hakak Maneh. Dipendekkan cerita, pemilik produk ini Balkis Mohd Soib bermula dengan 50 pek. Bukan sahaja habis dijual tapi tidak cukup!

Kami sangat serius nak bantu anda semua peserta yang hadir Program NUH 2020.

Jika anda masih tak percaya dan tak tahu nak buat tindakan, jom baca perkongsian daripada bekas kerani sekolah yang jual pekasam daging dan mampu buat jualan lebih RM 1 juta.

Bermula dari tengok video Dr Azizan Osman sahaja bekas kerani ini dah mula berniaga dan dapat idea nak berniaga pekasam daging. Beliau kata dalam video itu, “Kalau nak berbisnes, mulakan dengan apa yang ada di tangan.”

Dan ketika beliau tonton video tu, apa yang ada di tangan beliau adalah Pekasam Daging yang beliau tengah makan. Kebetulan beliau tahu buat pekasam daging. Jadi beliau pun buat beberapa pek untuk cuba-cuba nak tanya ada tak kawan-kawan yang nak beli!

Itulah bagaimana wujudnya bisnes Pekasam Daging Hakak Maneh. Dipendekkan cerita, pemilik produk ini Balkis Mohd Soib bermula dengan 50 pek. Bukan sahaja habis dijual tapi tidak cukup!

Dan bermulalah beliau buat dan menjual pekasam daging sambil belajar melalui video-video percuma MenThor Dr Azizan Osman sebelum buat keputusan hadir ke program RichWorks seperti Millionaire Marketing Mastery (MMM) yang banyak membantu berikannya ilmu dan strategi untuk melonjakkan jualan sampai cecah RM80,000 sebulan.

Balkis sebenarnya nak mulakan bisnes sejak 2 tahun lepas, setelah suaminya yang bekerja sebagai pemandu lori asyik kemalangan akibat tertidur ketika memandu hingga patah-patah tulang. Keadaan ini menyebabkan beliau sangat sedih dan beliau nak ubah hidup beliau serta beliau nak suami beliau ada pendapatan lain dan tidak perlu memandu lori lagi!

Sekitar November 2018, beliau telah berhenti sebagai seorang pemandu lori untuk fokus sepenuh masa kepada bisnes pekasam daging. Bukan itu saja, perkara paling penting yang Balkis dapat capai selepas dah ada bisnes sendiri adalah dapat bantu suaminya yang dulu bekerja teruk sebagai pemandu lori sehingga banyak kali kemalangan akibat keletihan.

Sekarang, Alhamdulillah dengan bisnes yang dah makin naik. Beliau juga sudah boleh lantik suaminya sebagai pengurus kilang pekasam daging mereka. Tambah beliau, bila mak ayah minta apa saja, mereka boleh tunaikan, dah tidak perlu fikir alasan apa nak beri seperti masa tidak ada duit dulu-dulu.

Sekarang, Balkis juga sudah menjadi ahli Titanium RichWorks dan berMenThorkan Dr Azizan Osman. Dan, pada penghujung tahun 2019, di saat bisnes lain buat jualan murah untuk habis stok, tanpa diduga beliau keluar produk baru iaitu Daging Salai. Lebih mengejutkan, ketika itu jualan untuk daging salai yang belum keluar sudah terjual RM34 ribu lebih.

Pada 2018, jualan produk beliau adalah RM402 ribu, kemudian meningkat sebanyak 210.48% kepada RM1.5 juta pada 2019.

Tonton sekarang perkongsian daripada Balkis.

Anda dah daftar ke Program Millionaire Marketing Mastery? Tahniah! Jumpa anda pada 10-12 April 2020 nanti.

Untuk anda yang belum daftar dan masih berfikir-fikir, buat keputusan segera. Jangan terlepas peluang ini.

Anda boleh Call atau WhatsApp Team RichWorks sekarang untuk dapatkan info lanjut tentang Program MMM.

Klik dibawah untuk mendapat info lanjut Program MMM:

Anda dah daftar ke Program Millionaire Marketing Mastery? Tahniah! Jumpa anda pada 10-12 April 2020 nanti.

Untuk anda yang belum daftar dan masih berfikir-fikir, buat keputusan segera. Jangan terlepas peluang ini.

Anda boleh Call atau WhatsApp Team RichWorks sekarang untuk dapatkan info lanjut tentang Program MMM.

Pn Sobah – 016-210 3090

Pn Mirza – 0162296679

En Azmani – 0162614435

En Safwan – 0162614226

Jumpa anda di Program Millionaire Marketing Mastery!

Salam Kejayaan,
Team RichWorks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>