Ads

Bukan tak bersyukur, tapi kalau dah hadap gaji yang sama selama bertahun-tahun, tahan ke? Jadi ketua keluarga pulak, memang tanggungjawab sangat besar.

Kadang kita tak berada di tempat orang tu kita tak faham apa yang mereka hadap. Kalau anda berada dalam situasi Tuan Faizal Zizam mungkin anda akan melakukan tindakan yang sama.

8 tahun bekerja sebagai technician akhirnya dia nekad fokus berbisnes dan menjalankan perniagaan KingsRoadtax selepas pulang dari salah satu program RichWorks.

Berbisnes ni tak mudah kalau tak follow flownya. Buka bisnes memang mudah tapi nak maintainkan bisnes tu sangat susah. Untuk memastikan bisnesnya sentiasa berada dalam keadaan baik dan sales mencanak naik, dia mula apply program Millionaire Marketing Mastery (MMM) untuk mula belajar apa teknik marketing yang beliau perlu buat untuk bagi orang nampak bisnesnya itu.

Marketing untuk bagi orang nampak! Kalau berniaga tapi tak ada sesiapa nampak macam mana nak dapat sales kan?

Ujarnya, masa mula-mula berbisnes, database pun tak ada malah branding untuk bisnesnya pun tak kuat. Lepas balik dari MMM dia hanya menggunakan 4 teknik sahaja. Salesnya dah pun capai RM1 juta pertama tahun lepas!

Best kan perkongsian ni? Jangan cakap bisnes perhidmatan tak boleh buat duit ye…Boleh je kalau tahu cara yang betul.

Kalau korang serius nak dibantu untuk bina bisnes, klik butang di bawah SEKARANG untuk dapatkan konsultasi bisnes PERCUMA dari kami.

#AzizanOsman
#TeamRichWorks
#ResultMatters
#NUH2020
#BangkitBerniagaBangsaku

4 comments

  • Marina
    Marina
    Reply

    Sy menjalankan bisnes takaful & insuran kenderaan. Mohon ajar saya mcm mana nk gandakan sales saya.

    • RichWorksNow
      RichWorksNow
      Reply

      Klik SEKARANG www. richworks.com/wasap untuk dapatkan konsultasi bisnes PERCUMA dari team kami.

      #Azizul

    • RichWorksNow
      RichWorksNow
      Reply

      Team kami bantu. richworks.com/wasap untuk dapatkan konsultasi bisnes PERCUMA dari team kami.

      #Azizul

  • Shabudin Said
    Shabudin Said
    Reply

    Saya ingin tingkat sales & marketing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>