Ads

Tahu kah anda, ramai mereka yang berniaga tidak ada ilmu dan strategi yang betul bagaimana untuk tingkatkan dan kembangkan bisnes mereka! Yang lebih teruk lagi mereka pokai! Macam ada duit tapi akhirnya tak ada apa pun….

Siapa pernah berniaga dan pernah lalui situasi macam ni?

Ini kisah Puan Irah Sukri, Pemilik Irah Sukri Global. Dia berniaga di Pasar Siti Khadijah, Kota Bharu lebih 10-tahun.

Masa Puan Irah mula-mula jumpa kami di dalam program kami pada penghujung tahun 2017. Jualan dia masa itu hanya RM30,000 ke RM70,000 sebulan menjual kain di dalam Pasar Siti Khadijah…. Bagi orang yang tak biasa buat jualan banyak tu mungkin anda rasa…. Oklah tu kan?

Tapi bagi Puan Irah, jualan tu hanya mampu nak cover kos beli kain dan kos bayar pekerja…. Selalunya setiap bulan rugi dan pokai… Dan jualan dia hanya naik bermusim ketika cuti sekolah… Bila ramai pelancong luar datang ke Kelantan dan ke Pasar Siti Khadijah… Itu pun ada beribu kedai peniaga lain di dalam pasar tersebut yang bersaing dengannya….

Dekat satu tingkat tu je, ada 700 gerai yang jual kain dengan warna yang sama, corak yang sama dan sampai tahap mereka main harga – letaklah yang paling murah, walaupun untuk ciput je.  Agak-agak korang, senang ke nak berniaga dalam keadaan macam tu? Ada untung ke? Nak melayan emosi yang dah down lagi?

Dulu dia berniaga penuh struggle. Walaupun kerja keras, masuk expo sana sini, sales baru RM500k setahun…tapi susahnyaaaa..Tuhan je yang tahu, tak berbaloi langsung. Dan dia ni bukan lah orang yang pandai IT nak berniaga online ni…tapi dia fokus juga  untuk  belajar dan datang  belajar di Program RichWorks.

Sikit-sikit bisnes dia mula naik. Sales mula naik ke RM100k sebulan…dan RM 200k sebulan…dan yang terkini dah sampai RM300k sebulan…sekarang dah ada pelanggan sampai ke Brunei dan SIngapura. Tengok video ni sekarang.

Nak tak anda dibimbing sekali ini bagaimana untuk benar-benar kenalpasti potensi bisnes anda untuk dikembangkan lebih 10 kali ganda dalam tempoh 1-3 tahun ini?

Nak tak anda atau mereka yang anda kenal yang berniaga untuk ditunjukkan strategi untuk pastikan bisnes anda mampu bertahan dan menang dalam persaingan hari ini?

Anda mungkin tak perasan, tapi bisnes anda sebenarnya ada potensi nak berkembang 10 kali ganda.  Anda mungkin terfikir anda perlukan dana, sistem, sales yang lebih baik, dan bimbingan tapi anda perlu ambil keputusan sekarang. Makin lambat anda start, makin lambat anda dapatkan hasilnya.

Memandangkan ramai yang masih mahu mendaftar ke Program 10X Grow Your Business, dan ramai yang kecewa sebab tak dapat daftar sebelum kami tamat tawaran awal, kami ambil keputusan untuk LANJUTKAN lagi tawaran harga.  TAPI, tawaran ini akan tamat bila-bila masa, pastikan anda daftar sekarang.

Dah hampir 1000 orang mendaftar, takkan anda nak tunggu je lagi.  Hanya untuk USAHAWAN sahaja yang serius nak 10 kali gandakan peningkatan bisnes.

>> Daftar Sekarang <<

Salam Kejayaan
Team RichWorks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>