Ads

Anda kenal sesiapa yang berniaga yang mahu kembangkan dan luaskan perniagaan mereka untuk 2020? 

Share dan tag info ini dengan 11 rakan bisnes anda kerana kami akan membuka permohonan untuk sesi Khas Mini Bootcamp 1-hari – “Bina Bisnes Berjaya 2020” 10X Grow Your Business pada 25 Disember 2019. 

Suka atau tak, ini adalah isu yang ramai usahawan di luar sana hadapi, terutama bila anda dah mulakan bisnes setahun hingga 3 tahun. 

  1. Bisnes stuck pada satu level. Jumlah sales tak naik, dan apa cara marketing yang dibuat semua tak jadi.
  2. Susah nak growkan bisnes kerana anda terpaksa uruskan bisnes seorang diri dan anda tak tahu macam mana untuk kembangkannya.
  3. Anda tak tahu langsung macam mana cara nak growkan bisnes sehingga menyebabkan anda sendiri lemas.

Tawaran ini terhad dan program tertutup ini sebenarnya untuk usahawan Mentorship kami iaitu Spire & Titanium Circle tapi kami akan buka beberapa tempat untuk mereka yang benar-benar sudah memiliki bisnes serta mahu lonjakkan bisnes mereka untuk 2020! 

Bina Bisnes Berjaya 2020

Dilancarkan sekarang! Program binabisnesberjaya2020 – 10x gandakan bisnes anda yang akan diadakan pada 25 Disember 2019, bersama Dr Azizan Osman. Info lanjut di www.binabisnesberjaya2020.com

PM kami sekarang dan tag 11 orang yang anda rasa mereka perlukan bimbingan untuk capai Results!

#TeamRichWorks
#10XGrowth
#BinaBisnesBerjaya2020

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>