Ads

Pekena cendol pun sedap ni kan?
Time berbuka lah…bukan sekarang kan..

Ni nak cerita sikit tentang abang cendol dari Limbang Sarawak ni! Dia ni anak didik kami dan jual cendol je…

Nak tahu dulu sebelum ada mentor dan ilmu, tahun lepas sepanjang tahun 2018 – jualan cendolnya hanya mampu capai RM130,000 je SETAHUN! Lebih kurang purata RM10K lebih sikit sebulan. Tapi tahun ni dari Januari 2019 sampai Mei 2019 belum cukup setahun sales dia dah hampir cecah RM200,000 kau! Lebih kurang RM40K sebulan….. Amacam?

Apalah ertinya kau berniaga bertahun-tahun tapi sales masih takat tu sahaja kan?

Apalah ertinya kau berniaga bertahun-tahun tapi sales masih takat tu sahaja kan?

Nama abang cendol ini- Tuan Mohd Faizal Irman – pemilik Tremendous Cafe kat Limbang ni kata, dia ada MASALAH BESAR lebih dia hadir dan ubah hidup dia melalui program bimbingan kami baru-baru ini!

Nak tahu apa masalah dia?
1) Ruang kedai dah tak muat nak tampung pelanggan
2) Stok cendol selalu tak cukup! Kau rasa?

Tak pening ke berniaga macam ni…pelanggan dah lah ramai..stok cendol tak cukup….matilanakkk.

Selama ini dah 10 tahun bekerja dan berniaga part-time tapi akhirnya baru-baru dia terpaksa ambil keputusan untuk berhenti kerja dan fokus kepada bisnesnya sebab dia nampak peluang untuk dia ubah dan perbaiki hidup bila dia fokus kepada berniaga selepas dibimbing dan bertindak dengan ilmu yang betul dan tindakan yang konsisten.

Nak tanya.. korang bisnes ok? Nak berniaga…buat lah betul-betul. Sales mesti lah boleh bantu kita perbaiki hidup..kalau setakat ala-ala, nak bayar hutang pun tak lepas dik…baik lah cari ilmu berniaga yang dah terbukti mendatangkan hasil atau..kita kerja je makan gaji.

Nak cari ilmu untuk kuasai bisnes cendol, bisnes makanan, bisnes pakaian, bisnes kosmetik anda supaya boleh capai 10 kali ganda dari apa yang anda capai sekarang, komen ‘Nak Ubah Hidup’ dan team kami akan sembang dengan anda jap lagi.

Kami bukan sekadar sembang jer lebih tapi kami dah terbukti 11 tahun bimbing ramai usahawan-usahawan terutamanya bangsa kita naikkan bisnes mereka… Janganlah jadi bangsa yang asyik nak jatuhkan bangsa sendiri! #cakapjer

Komen “NakUbahHidup”

#TeamRichWorks
#Tanyajer
#NakUbahHidup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>