Ads

Baca sekarang – Rahsia Macam Mana Puan Emma 10 kali gandakan sales bisnes wedding planner dalam masa sekejap je.

Bisnes kahwin-kahwin ni tak boleh maju? bisnes kampung? hello tolong sikit… Bisnes ni lah yang semakin banyak persaingan sekarang macam cendawan tumbuh lepas hujan! Tapi, apa yang bezanya, tak semua bisnes kahwin ni sama, ye kan…

Semua orang sama je masa mula-mula berniaga… Daripada tak ada apa-apa sehinggalah impian tercapai termasuklah bantu orang lain capai impian mereka. Cakap pasal tak ada apa-apa, ada yang mula berniaga dengan gunakan zero modal, contohnya jadi dropship.

Tapi, ada juga orang yang dah bergelar jutawan sekarang mulakan modal sebanyak RM1000 je…Pentingnya modal atau dana ni untuk mulakan bisnes. Cuba fikirkan, adakah korang nak buat bisnes mulakan dengan RM1000 tapi dapat RM1 je atau RM1 tapi dapat RM1 juta?

Mustahil, kan? Baca dulu kisah tentang Puan Emma Zuraida, Founder Weddings by Emma. Korang percaya tak, Puan Emma ni mulakan bisnes dengan gunakan modal sebanyak RM1000 je masa mula-mula beliau buka Weddings by Emma. Percaya ke tak, itu kenyataannya.

Tapi, dari sekecil-kecil modal tu juga yang buatkan Puan Emma kembangkan bisnes sampai capai RM3 juta! Gila ke…

Bila diingat balik, masa mula berniaga tu memang susah. Satu apartment kecil duduk seramai7 orang ahli keluarga, tak mampu nak bagi duit belanja pada ibu bapa sebab taraf hidup yang sangat tinggi tapi pendapat yang sangat sikit.

Puan Emma buat keputusan untuk buka bisnes dengan berbekalkan modal sebanyak RM1000 sedangkan bisnesnya ialah wedding planner yang sangat memerlukan banyak duit. Disebabkan tidak ada ilmu berbisnes, hutang keliling pinggang sebanyak RM800,000 buatkan Puan Emma susah nak bernafas dan sangat mustahil untuk tak fikirkan semua perkara.

Selepas dapat ilmu daripada program RichWorks, Puan Emma belajar macam mana nak dapatkan dana, gunakan kewangan dengan betul dan kembangkan bisnes 10 kali ganda. Tak mustahil Puan Emma boleh buat tapi USAHAWAN macam anda tak boleh buat.

Cuba anda fikirkan semula, adakah anda nakkan…

10% peningkatan dalam masa setahun
atau
10X ganda peningkatan dalam masa 3 bulan SAHAJA?

Kalau anda memilih pilihan yang kedua, ini peluang untuk anda!

Sertai www.richworks.com/10xgrowth dan daftarkan nama serta sahkan tempat duduk anda sebelum terlepas. Cer fikirkan balik, anda nak tak rasa menyesal terlepas peluang ni…

#TeamRichWorks

#10XGrowYourBusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>