Ads

Nak tanya sikit ni….Kalau korang Raya Dulu Vs Raya Sekarang…Mana satu yang best? Mana korang lagi suka?

Haa….esok dah tiba Hari Raya yang mulia.
Kami nak berikan hadiah istimewa untuk anda dalam peraduan Raya Dulu Vs Raya Sekarang Challenge.

Hadiah Hari Raya dari RichWorks bernilai Lebih RM100,000 untuk dimenangi (hadiah tidak boleh ditukar dalam bentuk wang ringgit, dan hanya sah untuk ditebus guna dalam tempoh tertentu sahaja!)

Nak tahu macam mana anda boleh menang hadiah ni…tunggu pengumumannya dari kami malam ini. Tapi..anda dah boleh start selongkar album lama atau gambar-gambar lama…ada gunanya nanti!

Tag dan Share dengan rakan-rakan, saudara mara, ipar duai, sepupu sepapat, mertua, kawan-kawan, bff, semua kekasih lama, kawan sekolah dan semua yang anda kenal..anda perlu bantuan mereka kalau nak menang nanti.

On ke tak on ni? Siapa yang tak sabar nak raya boleh komen “tak sabar nak raya..” . Hati-hati dalam perjalanan, jom nyanyi lagu raya…

Jom follow dan like FB Azizan Osman untuk info lanjut.

#TeamRichWorks
#RayaDuluRayaSekarangChallenge
#NakUbahHidup
#RichWorksRaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>