Ads

“Leader yang baik adalah leader yang tak tinggalkan team dan orang di sekeliling dia. Walaupun apa yang berlaku.”

Ini sharing Puan Siti Nor Sabrina dalam sesi Inner Circle Meeting di Intercontinental Hotel, Shenzhen China. Sebagai seorang kakitangan kerajaan yang kemudiannya mempunyai empayar bisnes sendiri dan semuanya berlaku dalam tempoh tak sampai 5 tahun, ianya bukan senang untuk sesiapa pun handle.

Kalau tak ada mentor, yang mampu tarik kita untuk berada di landasan yang betul, kita mungkin mudah karam atau hanyut dari misi visi dan target yang kita nak capai.

Tuan Radz Mohd sempat menemubual secara eksklusif Pemilik Mamasab Bakery – Puan Siti Nor Sabrina dan kepada anda yang bekerja dan nak buat bisnes atau yang dah buat bisnes tapi tak tahu macam mana nak buat lebih lagi, anda wajib tonton dan dengan sharing bagaimana wanita ini jual kek je dah dapat buat sales mencecah RM14.7 juta, peningkatan sebanyak 122.77% dari tahun sebelumnya.

Tonton untuk tahu dengan lebih lanjut journey beliau di sini:

“Leader yang baik adalah leader yang tak tinggalkan team dan orang di sekeliling dia. Walaupun apa yang berlaku.”.Ini sharing Puan Siti Nor Sabrina dalam sesi Inner Circle Meeting di Intercontinental Hotel, Shenzhen China Semalam. Sebagai seorang kakitangan kerajaan yang kemudiannya mempunyai empayar bisnes sendiri dan semuanya berlaku dalam tempoh tak sampai 5 tahun, ianya bukan senang untuk sesiapa pun handle..Kalau tak ada mentor, yang mampu tarik kita untuk berada di landasan yang betul, kita mungkin mudah karam atau hanyut dari misi visi dan target yang kita nak capai..Pagi ini, Tuan Radz Mohd menemubual secara eksklusif Pemilik Mamasab Bakery – Puan Siti Nor Sabrina dan kepada anda yang bekerja dan nak buat bisnes atau yang dah buat bisnes tapi tak tahu macam mana nak buat lebih lagi, anda wajib tonton dan dengan sharing bagaimana wanita ini jual kek je dah dapat buat sales mencecah RM14.7 juta, peningkatan sebanyak 122.77% dari tahun sebelumnya..Nak kami bantu anda memulakan bisnes dan menjadi seperti Puan Siti Sabrina, PM team kami atau komen “Bantu Saya Bina Bisnes” dan team kami akan bantu.#AzizanOsman#TeamRichWorks#BillionaireInTraining#ICMPremierShenzhen2020#GangTitan#ResultMatters#IAmATitan

Posted by Azizan Osman on Wednesday, January 15, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>