Ads

20 tahun jadi penjawat awam hingga sekarang. Bukan tak nak berhenti tapi dia sendiri tak mampu nak tinggalkan rutin tugasnya.

Dia tak ada produk sendiri pun. Jual barang orang jer…Tapi bila buat betul-betul dengan sungguh-sungguh dia dapat hasil luar biasa!

Dari 2017, 3 tahun je dia dah buat hampir RM3 juta! Reward? Jangan cakap lah… Dapat kereta Mercedes Benz, handbag Chanel, di sponsor pergi umrah lagi.

Puncanya pengalaman hidup sendiri yabg asyik tak cuup duit dulu.

Bukan tu jer dia dapat kepercayaan dari HQ bisnesnya untuk buka outlet pertama di Malaysia. Bukan biasa-biasa dia ni.

Dan, baru-baru ini wanita ini juga telah ambil cuti separuh gaji demi menjaga ibunya yang sakit di hospital. Dan, hasil dari berniaga dia juga dah sediakan pembantu untuk jaga ibunya dengan lebih rapi. Best kan kalau kita pun boleh berbakti pada ak ayah…

Amacam? Korang rasa terbakar? Ini namanya bisnes mengkayakan bukan membebankan.

Dia ni buat bisnes apa sebenarnya? Macam mana dia boleh dapat macam-macam reward? Korang mesti tonton sedutan video One On One Coaching bersama Dr Azizan Osman ini.

Korang rasa bisnes korang satu beban? Nak berniaga dengan happy, tak terbeban dan buat duit? klik www.richworks.com/wasap untuk konsultansi bisnes secara PERCUMA.

#ResultMatters
#ResultIAmATitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>