Ads

Kerja 24/7 sehari
Jauh dengan family
Hidup seorang diri di tempat orang
Dia di Sabah, family di Pahang…

Dulu masa tak buat bisnes sendiri, Dr Aslan Bacho, pemilik Klinik Pergigian My Dental Care kerja sebagai Doktor Perubatan di hospital kerajaan dalam bidang sakit puan.

Pada 2019, Dr Aslan mula bisnes kliniknya sebab dah tak sanggup nak berjauhan dengan isteri dan anak-anak.

Paling dahsyat masa mula bisnes ni nyawa Dr Aslan ibarat di hujung tanduk sebab dia kena rompak masa balik kerja. Bayangkan besarnya pengorbanan lelaki ini hingga hampir hilang nyawa!

Bukan tu jer… Dia juga pernah sampai 4-5 bulan tak mampu bayar, kereta, road tax sebab dahulukan bayar staf. Dan dia juga pernah naik ke mahkamah 2 tahun sebab masalah dalam syarikatnya.

Tapi sekarang semua dah berubah. Bila dah ada dalam cirlcle RichWorks dan dibimbing Dr Azizan Osman bisnesnya semakin berkembang hingga berjaya 8 cawangan klinik.

Haa… Macam mana korang rasa bila baca perjalanan bisnes Dr Aslan ni? Nampak betapa susahnya nak bina bisnes?

Kalau korang dah pernah bisnes asyik langgar dinding? Klik www.richworks.com/wasap untuk konsultansi bisnes secara PERCUMA.

#ResultMatters
#ResultIAmATitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>