Ads

Kegawatan ekonomi, pembuangan pekerja dan bisnes yang merudum adalah antara punca kegawatan banyak poket-poket orang ramai kat luar sana.

Kegawatan poket akan menyebabkan banyak masalah lain berlaku. Akibatnya pulak memang teruk…

hutang makin melimpah, saving langsug tak ada, hidup pun serabut.. dah tentu tidur pun tak lena.

Apa yang lagi teruk, bila mereka ada masalah ni, mereka sedar tapi tak tahu nak buat apa-apa. Mereka buntu. Nak start dari mana pun mereka tak tau.

Dan kami di RichWorks bersama Founder kami, Dr Azizan Osman nak bantu lebih ramai orang …kami sedar bahawa mereka boleh kuasai potensi diri dan bina kewangan dan seterusnya ubah kehidupan.

Kami ada formulanya dan ramai peserta telah kamk bantu untuk ubah hidup.

Dr Azizan Osman telah melancarkan Program Nak Ubah Hidup yang akan diadakan pada 30 Ogos hingga 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC), Shah Alam.

Tawaran tajaan 2 tiket dengan setiap pembelian 1 tiket masih dibuka ➡ Layari https://www.ubahhidup.com untuk dapatkan tiket anda atau tekan butang di bawah.

#TeamRichWorks
#10XIMKK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>