Ads

Orang kata, nak jual baju dan pakaian mesti ada butik glemer, JV dengan retis baru masyuk.

Jual baju muslimah ni.. apalah sangat bukannya glemer! Betul ke?

Kalau korang antara usahawan yang berfikiran macam ni.. korang tersasar.. Tak tepat tu bro and sis sekelian..

Tengoklah Tuan Sheikh Said Othman ni, berniaga kat Parit Sulong (cek peta jap.. mana tu eh?) tapi boleh buat sales puluh ribu sebulan.

Kalau korang tau ilmu kuasai wilayah dan kenali SIAPA pelanggan anda, korang takkan risau kat mana korang berniaga.

Jualan raya untuk Kedai Pakaian Asmaq Bajrai ni dah lebih RM70 ribu. Alhamdulillahh.. Dia bantu ramai orang dapatkan baju raya muslimah, patuh syariah. Kan itu pun memberi manfaat namanya?

Kalau sales bisnes korang sendu..jangan mengeluh. Produk dan lokasi tak salah.. kita yang uruskan dia, bukan dia urus kita. Kalau ada ilmu marketing dan ada minda usahawan yang betul, seperti yang Tuan Sheikh ni ada… InsyaAllah.. jual apa pun jadi.

Dan inilah apa yang kami di RichWorks bersama Foundernya Dr Azizan Osman cuba bantu usahawan kat luar sana untuk jadi usahawan yang berjaya, buat sales tinggi.. tapi mestilah dengan ilmu dan tindakan.

Duduk diam-diam dalam kedai tunggu pelanggan datang.. tak jadi apa bro.. jadi ‘penunggu’ je le..

Tawaran ke Program Nak Ubah Hidup pada 30 Ogos 2019 – 1 September 2019 dah tamat pukul 12.00pm tadi. Tapi kami dah buka tawaran baru. Baik korang daftar sekarang sebab tawaran ni pun untuk 1000 pertama je yang mendaftar.

Lagipun website kami dijangkakan akan sesak dengan mereka yang nak daftar. Ingatkan lebuhraya je yang sesak.. website kami pun sesak!
Layari www.nakubahhidup.com untuk daftar atau PM team kami atau Komen ‘Nak daftar NUH’ untuk team kami bantu.

Eh! Hati-hati balik kampung yeterus stay dengan kami di Page Azizan Osman sepanjang musim raya ni..

#TeamRichWorks
#NakUbahHidup
#ResultMatters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>