Ads

“Boleh ke kau hidup dengan jual burger?”

“Boleh ke tampung hidup dengan burger tu..?”

Sentap beb bila orang tanya macam ni… Apatah lagi ayah sendiri… Makan dalam!

Korang pernah dapat soalan macam ni? Semangat tinggi menggunung pun boleh jatuh kan…

Eh, jangan salah faham. Bukan ayah Tuan Mohd Hafizi Roslan tak sokong keputusan dia, malah idea jual burger tu pun cadangan dari ayah dia.

Tapi sebab keluarga mereka dah 2 keturunan kerja driver ambulans, ayahnya risau. Lagipun kerja kerajaan ni lebih terjamin!

Nekad keluar dari legasi family, Tuan Hafizi teruskan bisnes MHR Burger. Sekarang dah berjaya, dari gerai tepi jalan dah ada restoran MHR Burger di Port Dickson.

Sepanjang tahun 2019, MHR Burger dah buat jualan sebanyak RM1.36 juta setahun. Dan untuk 2020, Tuan Hafizi target beliau berjaya capai jualan sebanyak RM3 juta.

Amacam? Power kan? Jual burger je beb! Korang mampu? Nak challenge bisnes korang boleh pergi sejauh mana, klik www.richworks.com/wasap untuk konsultansi bisnes secara PERCUMA.

#ResultMatters
#ResultIAmATitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>