Ads

Macam mana nak jadi branding yang selalu disebut-sebut? Ikuti perkongsian Dr Azizan Aziz melalui video ini!

Kalau sebut brand-brand yang terkenal dari negara Amerika Syarikat, banyak sangat yang boleh dijadikan contoh…Tengok di New York pun ada terlalu banyak iklan billboard digital untuk marketing!

Sebenarnya, ada banyak tentang bisnes di luar negara yang boleh relate dengan usahawan di Malaysia. Walaupun jual produk yang biasa-biasa je tapi ada branding yang sangat power!

Bak kata MenThor Dr Azizan Osman, marketing dan branding ni semua bergantung macam mana kita sebarkan kepada orang lain. Macam mana nak bagi orang kenal brand dan bina bisnes lebih jauh?

Marketing atau pemasaran adalah tunjang kepada sesebuah bisnes bagi memastikan bisnes terus berkembang yang mana ia adalah satu langkah untuk memperkenalkan produk atau servis anda untuk dikenali lebih ramai pelanggan atau prospek. Bukan itu sahaja, marketing juga untuk bagi orang nampak serta lebih fokus kepada prospek tertentu yang disasarkan.

“80% bisnes gagal adalah kerana mereka tak ada ilmu marketing yang betul. Dia tak pandai buat pemasaran, dia tak pandai buat orang nampak dia. Bukan orang tak nak dia, tapi orang tak tahu yang dia wujud. Bisnes yang tak buat marketing adalah bisnes yang akan meninggal esok hari. Dia akan TUTUP melainkan dia adalah bisnes yang dia buat marketing dengan cara yang dia serve pelanggan-pelanggan dia sekarang.” Dr Azizan Osman

Jom tonton video ini dari MenThor Dr Azizan Osman tentang marketing dan branding di Amerika yang boleh anda belajar untuk bisnes anda.Kalau anda nak kami bantu anda untuk bina bisnes pada tahun 2020, klik link ini sekarang… https://binabisnesberjaya2020.com/

#TeamRichWorks
#AzizanOsman

Azizan Osman – Live dari New York

Kalau sebut brand-brand yang terkenal dari negara Amerika Syarikat, banyak sangat yang boleh dijadikan contoh.. Tengok di New York pun ada terlalu banyak iklan billboard digital untuk marketing!.Sebenarnya, ada banyak tentang bisnes di luar negara yang boleh relate dengan usahawan di Malaysia. Walaupun jual produk yang biasa-biasa je tapi ada branding yang sangat power!.Bak kata MenThor Dr Azizan Osman, marketing dan branding ni semua bergantung macam mana kita sebarkan kepada orang lain. Macam mana nak bagi orang kenal brand dan bina bisnes lebih jauh?.Jom tonton live sharing dari MenThor Dr Azizan Osman tentang marketing dan branding di Amerika yang boleh anda belajar untuk bisnes anda…Tag rakan yang lain supaya mereka tonton sekali.. Jangan lupa, share learning point anda dari sesi live ni..Kalau anda nak kami bantu anda untuk bina bisnes pada tahun 2020, komenkan "Bina Bisnes" di bawah atau PM team kami sekarang..#TeamRichWorks#AzizanOsman

Posted by Azizan Osman on Wednesday, 11 December 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>