Ads

Alhamdulillah anda ketika membaca ini, saya dalam perjalanan terbang pulang ke Malaysia dari Dubai dan sebelumnya New York. 

Syukur kerana saya baru mendapat anugerah dan pengiktirafan dari MADCon World (Marketing & Advertising Conference) di Dubai sebagai Top 50 Global Marketing & Advertising Leader dan Richworks menerima anugerah dan pengiktirafan sebagai Top 100 Global Marketing & Advertising Companies di atas sumbangan Richworks selama ini dalam latihan aspek pemasaran. 

Lebih kurang 7-hari dari hari ini saya bakal berjumpa dan membimbing usahawan-usahawan di dalam sesi khas 1-hari di dalam Seminar Bina Bisnes Berjaya 2020 di Shah Alam. 

Ramai yang geram bila tengok orang lain berniaga dengan berjaya jualan juta-juta, lagi-lagi kalau dia anak didik saya level Titan. Sedangkan bisnes mereka sendiri masih sendu dan struggle…. 

Bukan setakat sales struggle tapi serba-serbi struggle…. 

  • Struggle jualan tak naik
  • Struggle bisnes tak nampak duit
  • Struggle bisnes tapi tak ada masa
  • Struggle bisnes tapi semua benda kena uruskan seorang-seorang
  • Struggle tidak ada peningkatan perniagaan walaupun dah berniaga bertahun-tahun
  • Struggle tidak tahu bagaimana nak tingkatkan bisnes ke tahap lebih tinggi….

Kenal sesiapa yang ada senarai struggle macam ni?!

Ini tandanya bisnes dia sedang stuck! Sedang tersangkut dan susah nak berkembang! Dan lebih teruk lagi ialah ianya bukan baru berlaku tetapi dah bertahun-tahun termasuklah tahun 2019 yang bakal habis ini! 

Takkan tahun 2020 masih nak terus-menerus struggle kan? 

Bila lagi selain sekarang waktu terbaik untuk belajar bagaimana nak bina bisnes yang berjaya kan? 

Adakah anda nak dibimbing atau kenal mana-mana usahawan yang benar-benar nak dibimbing? 

Saya nak jumpa anda serta mereka pada 25 Disember 2019 ini! Kebetulan ada baki hanya beberapa tempat duduk terakhir sahaja untuk mereka yang bertindak pantas….

Hotline RichWorks : 019-244 2244 

(Hubungi / SMS / WhatsApp)

Jumpa anda bersama lebih 3,000 yang telah mendaftar di Live Seminar Bina Bisnes Berjaya 2020 di Ideal Convention Centre (IDCC), Shah Alam pada 25 Disember 2019.

Salam Kejayaan,
Dr Azizan Osman
Mentor Usahawan Nombor 1 Asia
Top 50 Global Marketing & Advertising Leader

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>