Ads

Ada tak anda pernah terfikir?

Apasal senang sangat Ahli Titanium buat jualan berjuta-juta setahun? Nak cakap pandai sangat tak juga. Ada je antara mereka ni yang tak pernah bersekolah. Membaca dan menulis pun tak pandai.  Macam Puan Halimah Muda ni, dia tak pandai membaca dan menulis dan dia join Titanium, konsisten belajar dan buat tindakan sehingga tahun 2018 dia boleh buat sales mencecah RM 8 Juta setahun?

Apasal macam senang je dorang buat sales? Apa benda yang dorang buat semuanya menjadi? Contoh macam Tuan Hazim pemilik WonderCheese, buat promosi jualan “Sempena” tahun baru – hari pertama saja dah buat sales RM200,000.  Apasal bila orang lain buat tak menjadi?

Ada orang suka salahkan produk, industri dan bisnes tu sendiri bila mereka tak dapat buat sales tinggi.  Bila mereka rasa bisnes  atau produk tu yang salah, mereka bukak bisnes lain – malangnya walaupun dah bukak bisnes lain tetap tak menjadi.  So, kat mana salah yang sebenarnya?

Anda tonton jap sharing dari Dr Azizan Osman ni.  Padu jugak ayat Dr Azizan Osman ni.  Dan jika anda nak tonton video penuh anda boleh sertai Facebook Group Nak Ubah Hidup dengan layari www.nakubahhidup.com. Dalam video ni, anda boleh tengok lebih details apa sebenarnya yang menjadi penghalang untuk usahawan seperti anda untuk buat income juta-juta seperti ahli Titanium.

Tawaran istimewa untuk anda hadir ke Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) pada 1-3 Mac 2019 masih dibuka. Layari www.marketingmastery.com.my untuk tempah seat anda sekarang.

Ramai orang cakap, bisnes kecil-kecil tak perlukan ilmu marketing, tapi kenapa nak berbisnes kecil dan hidup kais pagi makan pagi kalau bisnes ‘tu ada potensi nak menjadi lebih besar dan boleh buat income besar?  Isunya ramai peniaga, tak nampak potensi bisnes sendiri dan sejauh mana bisnes mereka boleh pergi. Mereka sendiri tak ada matlamat yang jelas kemana mereka nak bawa bisnes mereka ni…

Itu yang ke laut tu!

Kami nak anda hadir dan belajar ilmu marketing yang dah bantu ahli Titanium kami buat lonjakan sales kerana kami nak anda jadi sebahagian dari 100K Usahawan yang kami akan hasilkan di tahun 2019 ni.

Layari www.marketingmastery.com.my.

Anda boleh sertai WhatsApp Broadcast kami untuk info lanjut. Klik www.marketingmastery.com.my/whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>