Ads

“Setiap hari buat benda yang sama dan rasa tiada peningkatan yang saya boleh capai… Dari segi prestasi tu mungkin boleh meningkat tapi dari segi gaji tu takat tu je la….” luah Puan Nur Athirah Azirudin.

Nama saja QC eksekutif di sebuah syarikat swasta tapi tiada apa pun yang boleh dibanggakan. Itu menjadi kebengangan hingga dia nekad buat keputusan berhenti kerja dan mula berniaga.

Bukan tu je, dia rasa sedih bila belajar sampai ijazah tapi bulan-bulan boleh bagi sikit je kat mak ayah. Lagipun dia yang anak sulung merasakan jadi tanggungjawab dia untuk balas jasa ibu dan ayahnya.

Ini buatkannya lebih nekad untuk ubah kehidupan dengan berniaga. Kalau orang lain bila sebut berniaga mesti pening kepala fikir nak buat produk apa dan kalau boleh nak jadi founder. Tapi lain pula bagi Puan Nur Athirah. Atas saranan suami, dia buka bisnes Mommy Houses, jadi dropship untuk pakaian Sabella.

Rasa macam tak percaya tapi kena juga percaya… Walaupun baru jadi dropship pada September 2019, sales bulanan dia dah hampir RM60 ribu sebulan! Dan, dia juga dah ada seramai 180 orang team sendiri.

Anda yang dah ada produk sendiri tu tak rasa terbakar ke? Buktikan anda boleh buat lebih baik dari dia ni.

Berapa ramai daripada anda yang nak tahu tentang bagaimana nak jadi usahawan zero to million? Klik SEKARANG untuk dapatkan konsultasi bisnes PERCUMA dari team kami.

#AzizanOsman
#TeamRichWorks
#ResultMatters
#NUH2020
#BangkitBerniagaBangsaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>