Ads

Nak buat bisnes bukan sekelip mata boleh berjaya. Ada orang makan tahun baru rasa hasilnya. Ada orang bisnes dah naik tiba-tiba jatuh melingkup. Kunci kejayaan nak besarkan bisnes hanya akan ada bila anda tahu macam mana nak grow, nak grow besar mana dan apa perancangannya yang anda perlu buat.

Korang ingat tak macam mana korang mula-mula berniaga? Ada je orang yang mulakan langkah sebagai usahawan dengan menjadi dropship, stokis atau ejen. Tapi, tak ramai yang akan habiskan apa mereka mulakan.

Seperti Tuan Azhar Azif… Ilmu dan pengalaman sebagai seorang Supervisor Call Centre tak menjanjikan apa-apa buatnya. Makan gaji bukanlah pilihan utama bagi Tuan Azhar dalam mencari rezeki.

Hidupnya seperti tak menentu bila terlalu banyak meminjam dari orang untuk sara diri dan keluarga. Disebabkan dah terlalu biasa meminjam daripada rakannya, Tuan Azhar merasakan semua orang menjauhkan diri darinya.

Namun, semuanya mula berubah selepas hadir ke program RichWorks yang beri kesan kepada bisnes begitu juga dengan kehidupannya. Baginya, perkara yang paling betul beliau buat ialah cari ilmu bila nak berniaga.

Selepas hadir ke program RichWorks, prestasi bisnesnya semakin meningkat naik. Jualannya yang hanya mampu capai RM1000-RM3000 sebulan melonjak berkali kali ganda sehingga RM200,000 sebulan. Hebat, gila kan?

Tuan Azhar kini mampu kembangkan bisnes sebagai seorang stokis produk minyak wangi dengan team yang ramai dan melonjakkan bisnes kepada tahap yang lebih tinggi daripada sebelum ini. Amacam?

Berapa ramai yang nak kembangkan bisnes dan lonjakkan jualan hingga 10 kali ganda dalam masa yang singkat? Ini peluang untuk anda. Jadi yang terawal dengan mendaftar di www.10xgrowth.com.my sekarang atau PM je kami di sini.

#TeamRichWorks
#10XGrowYourBusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>