Ads

Bekas Pegawai Tentera Nekad Jual Kambing Perap Untuk Pulihkan Kewangan Keluarga

“Mak pernah menangis sebab keluarga diuji dengan kesempitan hidup dan kewangan yang sangat teruk… Ayah telah lama menghadap Ilahi sejak 2003 dan mak tak bekerja…”

Hati anak mana yang tak sayu bila melihat air mata seorang ibu jatuh menitis… Anak yang menghargai ibu bapa takkan sanggup nak biarkan air mata si ibu jatuh ke bumi. Betul kan..

Itulah perasaan Bekas Pegawai Tentera ini, Tuan Mohamad Fahmy Jamil yang telah menamatkan perkhidmatan pada bulan Januari 2020 kerana mahu fokus kepada perniagaannya – Kambing Perap Mr Pepper.

Bila ada masalah terutama melibatkan kewangan memang boleh buat satu keluarga huru-hara. Hanya siapa yang pernah alaminya yang tahu dan faham betapa stressnya bila hidup bila tak ada duit… Pasti Tuan Fahmy takkan lupa detik melihat ibunya menangis…

Dari situ Tuan Fahmy mula nekad untuk menambah pendapatan melalui bisnes. Dia belajar dari program RichWorks melalui video-video percuma di Facebook dan YouTube Azizan Osman. Kemudian semuanya menjadi lebih jelas bila dia hadir ke program Nak Ubah Hidup Ogos 2019.

Aura dari program yang begitu berbeza menjadikan dia lebih kenal siapa diri beliau, apa kemampuan yang beliau ada dan terus nekad nak buat tindakan.

Yang paling kami terkejut ialah bila melihat peningkatan beliau selepas hadir ke Program Millionaire Marketing Mastery. Kalau sebelum belajar ilmu marketing, salesnya di bawah RM10 ribu sebulan, selepas hadir MMM salesnya dah capai RM 64 ribu dengan 152 stokis dan ejen.

Tuan Fahmy juga dah berjaya jadi anak yang paling berjaya dalam keluarga dan bantu keluarga. Dia juga dah daftarkan ibunya untuk menunaikan umrah pada tahun ni… Alhamdulillah.

Ada tak antara korang yang kenal siapa yang sedang terbelit dengan masalah kewangan hingga langung tak ada duit? Sedih kan…

Lebih-lebih lagi kalau dah buat bisnes tapi bisnes tak jalan sangat, tak buat duit dan…ala-ala nak melingkup!

Apa kata korang suggest mereka wasap bisnes konsultan kami dan kami cuba bantu.

#AzizanOsman
#TeamRichWorks
#ResultMatters
#NUH2020
#BangkitBerniagaBangsaku

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>