Ads

“The biggest regret bukan sebab bisnes tak berpotensi untuk berjaya, tapi sebab anda sebagai usahawan tak buat apa-apa tindakan untuk berjaya. Ramai orang suka complaint, kos sara meningkat, tak ada duit. Menyalahkan orang lain adalah kerja paling senang. Persoalannya, apa kita buat dengan diri kita? Apa kita buat untuk naikkan bisnes kita?” ~ Dr Azizan Osman

Ya betul apa yang Dr Azizan Osman cakapkan ni, ramai usahawan katanya pecah kepala fikir nak naikkan bisnes tapi masing-masing hanya duduk merenung masa depan je? Mana tindakan anda? Kenapa tak belajar? Kenapa tak nak upgrade ilmu? Kalau setakat fikir tanpa tindakan memang tak kemana. Anda perlu tahu apakah perkara atau teknik yang betul yang boleh menarik perhatian pelanggan anda untuk datang membeli produk atau perkhidmatan anda. Ini perkara penting yang anda harus pelajari!

Kavitha Sidhu antara peserta yang hadir ke program MMM sebelum ini

Sebab itu, RichWorks menganjurkan Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) yang akan tiba tak lama sahaja lagi. Pasti ada di antara anda yang dah tak sabar nak hadir ke program WAJIB RichWorks ni kan? Tarikh 8-10 November 2019 adalah tarikh di mana semua peserta yang berdaftar untuk program ini hadir. Tahniah! Kepada anda yang komited dan bertindak untuk pastikan bisnes anda berada di landasan yang betul.

Kenapa program MMM ini penting kepada usahawan?

Program Millionaire Marketing Mastery (MMM) adalah satu program untuk usahawan atau pemilik perniagaan yang ingin meningkatkan potensi kekayaan, kejayaan dan pendapatan mereka sehingga 300% peratus sama ada melalui perniagaan dari rumah, perniagaan kecil, sederhana atau besar. Atau bahasa mudahnya, program ini perlu dihadiri oleh anda yang bergelar usahawan kerana sales dan marketing adalah nadi dalam perniagaan anda. Jika tiada pelanggan bagaimana bisnes nak berkembang? Betul betul?

Peserta sedang berbincang dan menyiapkan task yang diberi oleh Dr Azizan Osman semasa program MMM

Jika anda baru nak mula berniaga atau baru berniaga kurang dari 3 tahun, atau dah berniaga lama lebih dari 5 dan 10 tahun, mungkin perkara ini menjadi kerisauan anda:

  1. Jumlah jualan bisnes anda yang yang tak naik atau yang dah makin merudum
  2. Pelanggan anda dah makin kurang, nak dapatkan pelanggan baru semakin susah.
  3. Bilangan pesaing yang semakin ramai dan semakin aktif buat marketing dengan teknik baru (Jaga-jaga! Mereka ini mungkin pernah hadir ke program kami!)
  4. Jenama dan bisnes anda yang kian tenggelam walaupun dulu pernah terkenal dan banyak permintaan atau nak bina jenama tapi tak jadi-jadi dengan teknik anda sekarang.
  5. Teknik marketing anda yang dah tak berkesan, dah ketinggalan zaman dan dah banyak digunakan oleh orang lain

Jika anda menghadapi masalah seperti ini, anda perlu cepat bertindak belajar ilmu MMM. Sepanjang program 3 hari ini berlangsung juga, anda akan pelajari

  1. Roadmap yang jelas
  2. Blueprint bisnes
  3. Idea perniagaan
  4. Formula P.O.W.E.R
  5. Brand marketing
  6. 200 strategi pemasaran
  7. Sistem sokongan pemasaran dan pengiklanan
  8. Branding concept and idea
  9. Real live case study

Ini baru sebahagian modul yang akan diajar untuk program ini, anda akan pelajari dengan lebih mendalam lagi apabila hadir ke program ini. Untuk tahu lebih lanjut tentang program ini anda boleh terus klik https://marketingmastery.com.my/

You Are A Marketing Genius!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>