Ads

Korang kenal tak dengan Najib Asaddok? Walaupun dah ada nama sehingga dikenali dengan nama Online Roket Marketing, beliau seorang yang konsisten dan mempunyai komitmen yang luar biasa dalam menuntut ilmu.

Bagi Tuan Najib sendiri, ilmu itu tidak ada hentinya. Nama gah pun masih lagi perlu cari ilmu supaya boleh buat lebih baik daripada sebelum ini dan capai lebih lagi.

Pada Majlis Anugerah Bangsawan Titanium baru-baru ini, Tuan Najib dianugerahkan dengan Anugerah Titanium Special Recognition kerana bisnes beliau mencerminkan penekanan terhadap penglibatan dan hasil pelanggan.

Bagi yang terlepas, tonton sesi live ini bersama Tuan Najib Asaddok dan Tuan Radz untuk ketahui apa yang dikongsikan.

Korang kenal tak dengan Najib Asaddok? Walaupun dah ada nama sehingga dikenali dengan nama Online Roket Marketing, beliau seorang yang konsisten dan mempunyai komitmen yang luar biasa dalam menuntut ilmu.Bagi Tuan Najib sendiri, ilmu itu tidak ada hentinya. Nama gah pun masih lagi perlu cari ilmu supaya boleh buat lebih baik daripada sebelum ini dan capai lebih lagi.Pada Majlis Anugerah Bangsawan Titanium baru-baru ini, Tuan Najib dianugerahkan dengan Anugerah Titanium Special Recognition kerana bisnes beliau mencerminkan penekanan terhadap penglibatan dan hasil pelanggan.Bagi yang terlepas, tonton sesi live ini bersama Tuan Najib Asaddok dan Tuan Radz untuk ketahui apa yang dikongsikan.Anda nak jadi macam Tuan Najib Asaddok? PM dan team kami akan bantu anda.PENAFIAN: Program Coaching & Mentoring RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.#TeamRichWorks#ICMLangkawiFeb2019#MMMac2019 #BillionaireInTraining

Posted by Azizan Osman on Khamis, 14 Februari 2019

PENAFIAN: Program Coaching & Mentoring RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

#TeamRichWorks
#ICMLangkawiFeb2019
#MMMac2019
#BillionaireInTraining

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>