Ads

Tak semua orang dilahirkan dalam keluarga yang senang. Mungkin ada beberapa orang yang bernasib baik lepas dah lahir-lahir terus ‘dihujani’ dengan duit dan harta kekayaan yang melimpah ruah.

Salah seorang peserta kami, Tuan Hafiz adalah salah seorang insan yang hidupnya dalam kesederhanaan sahaja. Sebelum beliau mula terlibat dalam bisnes, dah banyak pekerjaan yang beliau ceburi. Namun tetap tak membuahkan hasil. Malah beliau tersepit dengan kekurangan kewangan dan menyebabkan beliau mula susah hati bagaimana untuk menyara keluarganya.

Banyak kerja yang Tuan Hafiz ni buat sebelum ada bisnes sendiri…oleh kerana mahu menyara sara anak-anak, beliau memandu Grab dan Uber. Pekerjaan ini boleh dikatakan dah sebati dah jadi sebati dengan diri dia. Adakah anda juga mempunyai pengalaman yang sama?

Bukan itu sahaja, beliau juga turut melakukan 2-3 kerja yang lain dalam masa yang sama. Lama kelamaan, Tuan Hafiz sedar yang apabila terlalu mengejar kerja hinggakan masa untuk keluarganya pun tak ada. Ini lah pengorbanan seorang ayah yang tak semua orang rasa.

Tuan Hafiz dah pun buktikan bisnesnya sekarang buatkan beliau bukan setakat hidup lebih senang, Beliau juga mahu bebas masa dan kewangan. Anda NAK jadi macam Tuan Hafiz ni? Mulakan langkah dengan sertai program Nak Ubah Hidup dengan layari www.NakUbahHidup.com atau komenkan “Nak Ubah” supaya team kami boleh bantu.

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>