Ads

Dari tahun 2008 hingga sekarang, Richworks bersama pengasasnya – Dr Azizan Osman sudah mengadakan ratusan program yang telah dihadiri hampir 600,000 peserta dari seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei dan telah dihadiri oleh berbagai golongan masyarakat termasuk selebriti.

Kami buat ni hanyalah untuk membantu lebih ramai orang di luar sana ubah tahap kehidupan mereka menjadi jauh lebih baik, tingkatkan tahap kewangan, bina bisnes yang berjaya dan seterusnya keluar dari masalah kemiskinan dan masalah kewangan serta bebas hutang.

Apa yang membanggakan kami dan membuatkan kami sangat bersyukur, kami berjaya melahirkan usahawan yang asalnya dari kosong, tiada apa-apa dan hidup dengan penuh masalah sehingga sekarang sudah mampu ada jenama terkenal dan bisnes yang berjaya sehingga mampu membuat jualan jutaan ringgit setahun seperti Nurraysa, Bantal Hotel DAG, Faith Fleur, Eskayvie, Jamumall. com, Najib Asaddok, Hasnuri, Sabella, Jerux Liur Leleh, Sambal Garing Che Nor, Wanys Snack, Eng’s Popcorn, King’s Char Kuey Tiaw, dan banyak lagi.

Jika mereka boleh, anda pun tentu boleh juga…
What if anda dapat hidup 10 kali lebih baik dari tahap kehidupan anda sekarang di tahun 2020?
What if anda ada tahap kewangan yang 10 kali lebih baik dari tahap kewangan sekarang di tahun hadapan?
What if anda boleh keluar dari semua masalah kewangan dan miliki bisnes yang berjaya di tahun hadapan?

Stop sekejap dan cuba fikirkan!
Kami di RichWorks sangat excited untuk berjumpa anda di Program Nak Ubah Hidup.
Terima kasih kepada yang dah mendaftar.

Kepada yang belum, ada sedikit ruang-ruang kosong lagi untuk anda. Layari www.nakubahhidup.com atau komen ‘Nak Ubah Hidup’ dan team kami akan bantu.

nak ubah hidup

#TeamRichWorks
#NakUbahHidup
#ResultMatters
#TakNakUbahHidupKe

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>