Ads

Berapa ramai dari anda yang selalu review balik pencapaian anda setiap minggu, setiap bulan dan setiap tahun?

Kalau nak tahu, ini sebenarnya perkara yang orang berjaya dalam bisnes dan hidup selalu buat.  Mereka selalu cek balik, apa pencapaian mereka setakat ini dan adakah ianya semakin membawa mereka ke pencapaian yang lebih besar.

Inilah rahsia yang orang lain yang dah berjaya, tak nak kongsikan dengan anda. Sikap mereka yang selalu REVIEW apa pencapaian mereka menjadikan mereka selalu ‘on track’ untuk capai kejayaan yang lebih besar.

Kalau anda tak perasan, sekarang dah masuk bulan April? Nak cek dengan anda 5 perkara ini, duduk dan fikirkan sekejap.

  1. Bagaimana tahap peningkatan kerjaya atau bisnes anda sehingga hari ini? Adakah lebih baik dari tahun lepas?
  2. Bercakap tentang tahap bisnes, adakah anda dah capai jumlah sales yang anda mahu capai?
  3. Bagaimana persediaan anda untuk capai tahap kewangan dan bisnes dalam keadaan ekonomi yang mencabar? Apa senarai persediaan yang dah dibuat?
  4. Adakah bisnes anda ‘on track’ dan di atas landasan yang betul untuk anda capai apa yang anda nak capai sepanjang 2019?
  5. Adakah anda sudah capai beberapa perkara yang anda mahu lakukan untuk membahagiakan keluarga, orang tersayang dan diri anda sendiri?

Apa pun jawapannya, anda sendiri yang boleh nilaikan prestasi anda. Tapi kami nak tawarkan peluang untuk anda tonton sesi Live dari Dr Azizan Osman –   Bagaimana Nak Ubah Tahap Kewangan & Bisnes Di Dalam Keadaan Ekonomi Yang Mencabar? Review Quarter 1 2019.

Siapa yang nak join dan dibimbing secara percuma, anda boleh sertai Facebook Group Nak Ubah Hidup dengan klik www.nakubahhidup.com atau PM kami DISINI dan pastikan anda bersedia untuk tonton sesi live malam ini, pukul 9.00 malam di Facebook Group Eksklusif – Nak Ubah Hidup.

Nak berjaya, tak seronok seorang-seorang je, jangan lupa ajak juga rakan-rakan, team agen stokit anda dan ahli keluarga yang nak berjaya dalam bisnes untuk join Facebook Group- Nak Ubah Hidup dan tonton bersama-sama malam ini.

Salam Kejayaan
#Team RichWorks


Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>