Ads

Sebelum ada bisnes travel sendiri, beliau hanyalah seorang pelajar biasa di luar negara. Lelaki ni selalu dengar orang kata kalau berbisnes ni ada lebih banyak masa dengan keluarga, rupa-rupanya tak…

Sebabkan nak cari duit untuk tanggung diri sepanjang di Eropah, macam-macam kerja dia buat termasuklah jadi cleaner, jual ikan dan beras.. Dia pernah bekerja dengan sebuah syarikat travel tapi ditipu!

Tuan Das Abdul adalah insan yang menginspirasikan Atiq Suzaili kerana semangat dan komitednya Tuan Das bila belajar. Melihat perkembangan Tuan Das, dia yakin RichWorks dapat bantu bisnesnya. Tapi macam mana perjalanan bisnesnya lepas tu?

Jangan terlepas sesi live kalau nak tahu lebih lanjut kisah Tuan Atiq Suzaili, pengasas Mood Travel ni.. Kongsikan video ni pada rakan anda yang lain juga supaya mereka pun tahu tentang kisah Tuan Atiq ni okay!

Pernah jadi macam Tuan Atiq dulu? Nak kami bantu jadi macam beliau? Team RichWorks boleh bantu anda dengan lebih lanjut.. Komenkan ‘saya nak’ atau PM je team kami sekarang.

#TeamRichWorks
#NUH2019
#ResultMatters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>