Ads

Assalammualaikum wbt & Salam Sejahtera semua

Apa khabar?

Saya doakan anda serta keluarga sentiasa di dalam perlindungan Allah swt dan duduk di rumah!

Bagi yang bertugas sebagai Frontliners dan menjalankan tugas, saya ucapkan jutaan terima kasih di atas pengorbanan anda dan rakan-rakan anda.

Saya tahu ramai yang berniaga terkesan dengan krisis yang berlaku dan ia menjejaskan perniagaan sebahagian daripada anda. Dan ramai mungkin buntu bagaimana untuk mendapatkan sumber pendapatan mahupun menjalankan perniagaan.

Hari ini adalah hari ke-3 dan terakhir saya membimbing usahawan di dalam Titanium dan Spire Business Mentorship Program bersama dengan Team mereka untuk melihat bagaimana mereka mampu hadapi krisis ini terutamanya ketika PKP (Perintah Kawalan Pergerakan).

Saya juga membimbing mereka untuk lebih bersedia dengan strategi yang betul jika PKP ini berlanjutan 3 ke 6 bulan ke hadapan, apakah langkah-langkah yang mereka perlu lakukan!

Saya harap anda semua telah membuat persiapan untuk hadapi keadaan ini JIKA ianya berpanjangan.

Sekiranya anda mahu dapatkan sedikit sebanyak strategi bisnes ketika krisis ini, pastikan anda hadir ke sesi Klinik Usahawan yang bakal diadakan khas untuk usahawan yang perlukan sedikit panduan pada hari Jumaat 3 April 2020 jam 9 pagi. Yuran untuk sesi ini adalah RM1,000/orang tetapi RichWorks akan berikan peluang untuk anda daftar 100% Percuma dan hadir secara Online.

Anda boleh hubungi RichWorks untuk maklumat lanjut atau layari www.BinaBisnesBerjaya2020.com sekarang! Jika anda mahu dibimbing bagaimana untuk hadapi krisis ini!

Salam,
Dr Hj Azizan Osman
MenThor

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>