Ads

Siapa sangka apa yang Allah swt boleh gerakkan untuk ubah kan?

Ini gambar 2013 masa abang ada program Seminar Hidup Luar Biasa dengan Dato Afdlin Shauki! Masa tu Abang gila besor! Mungkin hampir cecah 140kg! Lagi besar dari my brother Afdlin Shauki, Alhamdulillah Allah swt gerakkan dan beri kekuatan untuk ubah.

Sebenarnya perjuangan untuk ubah hidup, kewangan atau bina bisnes bukan kerja sehari tapi kalau tak mulakan mana mungkin ia akan berlaku kan? Nak kuruskan badan?

Lagi gila susah wei! Semua benda susah bagi orang yang banyak alasan! Korang tak teringin improve kehidupan korang? Nak ubah hidup, tahap kewangan dan bisnes?

Ada orang komen kat posting kami, “macam mana nak ubah, dah biasa hidup macam ni, macam OK je..” Betul…kalau duduk je kat satu tempat, angkat punggung pun malas, memang tak ada apa yang akan berubah. Nak kurus, nak sihat, nak cantik, nak kaya, nak lebih berjaya…semuanya memerlukan anda buat tindakan.

Masalahnya, ramai orang suka cakap je nak ubah hidup…tapi bertahun-tahun masih macam tu je, dan tak buat apa-apa tindakan pun. Tak boleh macam tu…Maksud berubah tu pun bermakna perlu buat sesuatu yang lebih berbeza dari sebelumnya.

Komen Nak Ubah Hidup untuk info program akan datang #10XIMKK Nak Ubah Hidup…. Jika nak ubah dan tak puas hati dengan keadaan sekarang lah…..

#TeamRichWorks

2 comments

  • NORIZAN BINTI ABU
    NORIZAN BINTI ABU
    Reply

    nak ubah hidup

  • Haryati Mustafa
    Haryati Mustafa
    Reply

    Nak ubah hidup!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>