Ads

Siapa ada rasa macam ni….Setiap tahun sales masih sama, kos semakin meningkat,  pelanggan dah semakin lupakan produk/brand you…sedihkan?

Pesaing pulak macam cendawan tumbuh selepas hujan. Mereka lebih fresh dan tarik lebih ramai pelanggan. Mereka ada idea yang lebih terkini…kau?

Produk mereka bagus dan lebih berkesan, servis mereka pantas dan sangat kos efektif.

Anda tenggelam dalam persaingan harga. Hari Raya dah semakin dekat, takkan nak Raya bertemankan linangan air mata sahaja dek kerana mengenangkan sales yang ciput tu.

The struggle is real, and we feel you.

Kami di Richworks bukan sahaja membantu usahawan level startup untuk capai jualan jutaan Ringgit setahun, malah kami turut bantu mereka untuk ‘Grow’ bisnes mereka sehingga 10 kali ganda.

Pelajari bagaimana bisnes anda mampu berkembang 10x Ganda dengan :-

1/ Kenal pasti perniagaan anda samada di dalam industri yang mana – Sunrise atau Sunset?

2/ Kenal pasti masalah sebenar pelanggan anda yang sebenar dan ‘worth it’ untuk diselesaikan

3/ Pelajari bagaimana untuk innovasi bisnes anda supaya boleh kekal berdaya saing dalam era digital ini.

4/ Bagaimana nak tingkatkan jualan, data pelanggan hingga 10x kali ganda dalam tempoh yang singkat.

5/ Bagaimana mendapatkan sumber kewangan dari institusi bertauliah untuk mengembangkan perniagaan anda dengan sumber funding yang sesuai.

Nak tahu jawapannya? Nak tahu apa yang anda boleh buat? Sebagai permulaan…jangan lupa tonton Talk Show Nak Ubah Hidup Bersama Dr Azizan Osman yang akan bercakap tentang Betul Ke Mudah Nak Buat RM1Juta Setahun? Di Facebook Group Nak Ubah Hidup pukul 9.00 malam ini.

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>