Ads

Berapa ramai usahawan yang ada bisnes berjaya membantu bisnesnya sendiri dalam teknik marketing yang ‘gila-gila’ sampaikan mereka tak sempat nak kira duit sendiri?

Anda perlu tahu, kemampuan anda sebagai usahawan bukan setakat cipta produk atau servis sahaja tapi ada perkara yang paling penting yang ramai usahawan abaikan iaitu MARKETING.

Seperti yang anda tahu, RichWorks akan menganjurkan program Millionaire Marketing Mastery (MMM) setiap tahun bagi membantu usahawan buka mata dan ambil peduli tentang marketing.

Pada 1 – 3 Mac 2019, kami akan menganjurkan program wajib ini di Setia City Convention Centre, Shah Alam (SCCC) 3-hari khusus untuk usahawan yang benar-benar nak capai 1st million atau lebih lagi walaupun bisnes sekarang baru nak mula.

Kami bukan nAk propa, tapi kami sendiri dah membantu ratusan ribu usahawan untuk mencapai sales yang tinggi selepas mereka betul-betul komited belajar dan lakukan tindakan daripada program ini.

Das Abdul, salah seorang Titanium Premier kami hanya bermula dengan program IMKK dan juga MMM yang mana dulunya beliau hanya menjual bantal 20 biji sahaja, dan kini mampu menjual 800 ribu bantal dalam masa 3 tahun sahaja. Sales pulak kini dah capai RM9 juta!

Soalannya, berapa ramai usahawan yang betul-betul komited dan berusaha seperti Tuan Das Abdul ni? Itu pentingnya ilmu marketing. Berapa kerap anda ulang pasarkan produk / servis anda? Berapa konsisten anda ulang? Berapa agresif anda cuba sampaikan mesej kepada sasaran anda? Inilah dikatakan kempen. Bukan kempen pilihanraya tapi kempen jual dan pasarkan produk / servis anda!

Ini misi anda yang patut anda buat. Bukan sekadar menjadi penonton bertepuk tangan bahagia atas kejayaan orang lain sahaja. Kejayaan sendiri pulak bagaimana? Kepada yang dah daftar ke Program MMM, TAHNIAH! Anda dah melakukan tindakan bijak. Kepada yang belum, masih ada masa untuk anda hadir ke program ini. Klik link ini untuk daftar www.marketingmastery.com.my Jumpa anda di sana!

Ads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>