Ads

Kalau dikenangkan masa dulu, memang menitis air mata Puan Nurul Faiqah Abdul Aziz yang menjalankan bisnes Burger Besor di Pahang ni.

Sebelum dia menjalankan bisnes di gerai Burger Besor ni, dia berniaga burger Ramly di rumah. Disebabkan ramai pelanggan, pernah suatu hari anak dia menangis dalam keadaan yang terlalu lama kerana dahagakan susu. 

“Saya memang tak sempat nak susukan dia kerana pelanggan terlampau banyak ketika tu, saya pulak tak ada pembantu hinggakan saya terpaksa cakap dengan pelanggan untuk berhenti sekejap susukan anak,” ceritanya kepada kami sambil mengalirkan air mata.

Walaupun sejak dari Tingkatan 4 dia berniaga, tak pernah satu pun yang ‘lekat’ dengannya gara-gara tak ada ilmu. Kerana struggle yang dia hadapi, pernah suatu ketika dia cari duit syiling dalam rumah nak beli mee segera. 

Sehinggalah selepas hadir dalam salah satu program Dr Azizan Osman ada berkata untuk “fokus apa yang ada di tangan”. Dia yang dah pun keluarkan produk sendiri (lotion) nekad untuk mula berniaga burger semula.  

Alhamdulilah bisnes beliau menjadi selepas dia hadir ke kelas Millionaire Marketing Mastery (MMM) .

“Kejayaan tu banyak…dari berniaga di rumah, saya pindah ke gerai. Dari sales RM4 ribu sebulan kini dah boleh capai RM35 ribu sebulan! Saya boleh bagi mak dan ayah duit dan naikkan pendapatan team. Alhamdulilah…”

Berapa ramai yang nak jadi seperti Puan Faiqah ni? Berniaga dalam gerai je dan boleh capai sales kebabom!

Kalau korang serius nak dibantu untuk bina bisnes, klik www.richworks.com/wasap untuk bercakap dengan team kami!

#AzizanOsman
#TeamRichWorks
#ResultMatters
#NUH2020
#BangkitBerniagaBangsaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>